EAO Digital Days

-
2020.09.08.

EAO Digital Days

A European Association for Osseointegration (EAO) videó konferenciát tart 2020. október 5. és 11. között.


Az EAO Konferencia, idén Berlinből, de digitálisan

A COVID-19 okozta járványhelyzetre tekintettel, a részvevők biztonsága érdekében az EAO éves Konferenciáját nem a tervek szerint rendezik meg, hanem tudományos tematikájú virtuális hétté alakítják át, amely 4 estén digitális, élő és interaktív előadásokat fog tartalmazni.

Az összes információt megtalálhatja az EAO Digitális Napok SharePoint információs portálunkon is, illetve a Talk to us menüpontra kattintva kérdéseket is intézhet a szervezőkhöz.

A legfontosabb tudnivalók az EAO Konferenciáról

Az EAO Digitális Napokra virtuális eseményként 2020. október 5. és 11., az élő esti előadásokra 2020. október 5. és 8. között kerül sor.

RÉSZLETES PROGRAM


Tények és számok az EAO Konferenciáról:

 

Az EAO Konferencia és a Straumann Csoport

A Straumann Csoport a legutóbbi EAO Konferenciához hasonlóan, idén is az esemény gyémánt fokozatú szponzora az alábbi márkák jelenlétével:

  • eStands: Straumann, Anthogyr, Medentika és Neodent;
  • Straumann Csoport Virtual Hospitality Suite: Ez az a virtuális hely, ahol az EAO Konferencián részvevők az egyes márkák képviselőivel közös chat-szobákat találnak arra, hogy eszmét cserélhessenek velük. Ezzel kapcsolatban a 39. héten várhatók további információk.

 

Hogyan lehet az EAO Konferenciára regisztrálni?

Az EAO Digitális Napok mindenki számára nyitottak. Ez a virtuális kongresszus előnye: ingyenesen meg lehet hívni az ügyfeleket, de a Straumann Csoport összes partnere is részt tud venni!

A regisztráció az EAO Konferenciára ingyenes:

REGISZTRÁCIÓ

Straumann vállalati fórum az EAO Konferencián

A Straumann vállalati fórumra, amelyet az EAO szatelit szimpóziumnak hív, 2020. október 6-án, kedden 20:30-21:10 óra között kerül sor.

Előadó: Prof. Gabor Tepper (Ausztria)

Az előadása címe: Advancing immediacy in your daily practice: 4500 implants later. My clinical journey with the BLX implant.

A Straumann vállalati fórumot rögzítik, és az EAO Digitális Napok után elérhetővé is teszik.

A Straumann vállalati fórumról a Straumann bővebb információt is közöl.

A Straumann kommunikációs anyagai a 39. héttől lesznek teljes körben elérhetőek.

KDP

Tetszett a(z) EAO Digital Days hír? Ha igen, oszd meg másokkal!
Tetszett a(z) EAO Digital Days hír? Írd meg véleményed!

További Fogászat hírek

Upgrade Congress 2023

Mit hoz 2023 a fogászat számára? Milyen új trendek, eljárások és technológiák várnak a folyamatosan megújuló szakmára? Hogyan maradhat versenyképes a nyitott és egyre zajosabb nemzetközi piacon? Látogasson le a konferenciára, ha nem elégszik meg a tegnapi tudással, és szeretne lépést tartani a világgal, mind elméletben, mind gyakorlatban.

2024.03.24. - 2023.03.25.

KATA adózás helyetti alternatívák

Az új katatörvény több szempontból is erőteljesen érinti a magánegészségügyet. A működéssel, adózással kapcsolatos változtatásra nagyon kevés idő maradt. Ezen döntések meghozatalában szeretnék segíteni hasznos információkkal.

2022.08.18.

"narrow"

A Fogászat.hu oldal hivatalos támogatója

Straumann Group
Straumann Neodent - Straumann Clearcorrect - Straumann
Gear.svg