Fogászat Hírek

EAO Digital Days hír borítóképe
EAO Digital Days

A European Association for Osseointegration (EAO) videó konferenciát tart 2020. október 5. és 11. között.

2020.09.08.

Milyen gyakran járjunk el fogászati vizsgálatra?
Kíváncsi rá, miért ajánlja a fogorvos, hogy félévente keresse fel őt?
Azért, mert a rendszeres fogászati ellenőrzés elengedhetetlen a fogak és a fogíny egészségének megőrzéséhez. A fogászati látogatások között pedig fontos, hogy megfelelően gondoskodjon fogainak és fogínyének egészségéről! Amennyiben nem várt problémák merülnek fel és további segítségre van szüksége, akkor bármikor felkeresheti fogorvosát.
Bejelentkezés: Dr. Vėkony Judit Mária,...

We are proud of you :)
And also those who were not given the joy of a perfect and healthy smile, still did everything to make it possible ;)
https://www.budapest.implantcenter.com/case-studies

Ne csak a karácsonyi fények, az Ön fogai is csillogjanak!
Karácsony előtti dentálhigiénés és fogfehérítési akció 10%-os kedvezménnyel a Smilecenterben!

Akciós napok: 2020. december 4. és 12.
Jelszó: csillogás2020

Hívjon minket bizalommal a +36304826040 számon!

️ A fogcisztáknak több fajtája is létezik. Ilyenek az elő nem tört alsó bölcsességfogak, illetve felső szemfogak melletti follikuláris ciszták, vagy a fogak gyökere körül kialakuló radikuláris ciszták.

Ezek a folyadékkal teli tokok gyakran semmilyen tünetet nem produkálnak, és csak góckutatás során fedezik fel őket. Ha azonban elfertőződnek, komoly problémákhoz vezethetnek: többek között a csont felszívódásához, valamint a ciszta melletti fog elvesztéséhez, ezért különösen fontos a mielőbbi...

Egy nagyon izgalmas eset van a hátunk mögött, amit mindenképp szeretnénk Önökkel megosztani. Múlt héten egy blog cikket is olvashattak róla, ha esetleg nem volt idejük azt elolvansi, itt összefoglaljuk.

Attila, azt gondoljuk, hogy egy tipikusnak mondható páciens volt abból a szempontból, hogy a háta közepére sem kívánta a fogorvost, nemhogy egy hosszabb kezelést és rendkívül szkeptikus volt a rendelőkkel kapcsolatban.

Előttünk több helyen is járt már, de sehol sem érezte azt, hogy korrekt és fair módon...

Top-Dent Fogászat
2020.11.19.

A kihúzott fogak újrafelhasználása lehetővé válik a forradalmian új SMART DENTIN GRINDER-rel az amerikai KometaBio termékével, mely felhasználja a dentint magas minőségű autológ graft készítésére, melyet a csontos defektusok augmentációjára használnak.

Dental-Medical
2020.11.19.

A Fogászati és Szájsebészeti Oktató Intézet rezidense Dr. Sümegi Kristóf kiválóan megfelelt eredménnyel megszerezte a konzerváló fogászat és fogpótlástan szakvizsgát. A fiatal és tehetséges kolléga Intézetünkben folytatja szakmai karrierjét. Gratulálunk munkatársunknak és tutorának Dr. Katona István főorvosnak!

Megoldjuk helyben

Egy panoráma röntgen napjainkban már elengedhetetlen kelléke egy fogorvosi rendelőnek, hiszen számos esetben szükség van arra, hogy 360 fokban lássuk a szájüreget, a fogak elhelyezkedését az esetleges beavatkozások előtt.

Természetesen felkészülten várunk benneteket ebből az irányból is, és megoldjuk a röntgent helyben.

Bejelentkezés:
☎️ +36308977297

A bölcsességfog számos problémát okozhat fiatal felnőttkorban, ha például nem tudnak előbújni és ezáltal fokozatosan a fogak torlódását okozzák, vagy ha például ferdén, esetleg vízszintesen kezdenek növekedni, vagy, ha nem tudnak teljesen kinőni. Ezekben az esetekben mindenképp szükséges a bölcsességfog eltávolítása, ami rendelőkben altatás közben is megoldható, így fájdalom és rossz érzés nélkül eshet túl a beavatkozáson!
Tudjon meg többet az altatásos fogászatról weboldalunkon:...

Megérkezett a várva várt csúcs-technológiájú lézerünk, melynek segítségével pácienseink ínylefutását is tökéletesre kontúrálhatjuk.

Konzultációra a +36-30-488-5508 telefonszámon tudsz bejelentkezni!⁣⁣⁣

We are very excited, because finally our high-tech orthodontic diode laser arrived, so that we could contour our patient’s gun run to make their smile perfect.

For consultation please call: +36-30-488-5508

A virágot a napfény fejleszti ki, az emberi lelket a szeretet.

Gárdonyi Géza

Csili Fogászat
2020.11.19.

Hirdetés

A Fogászat.hu oldal hivatalos támogatója

Straumann Group
Straumann Neodent - Straumann Clearcorrect - Straumann